Naši brendovi za mačke

Mačka na krevetu sa vlasnikom

Kako održati kućne ljubimce sretnima i zdravima

U PURINA® asortiman proizvoda uloženo je više od 85 godina iskustva. Stoga smo izuzetno ponosni što je naša hrana za kućne ljubimce među najpoznatijom i najomiljenijom. Znamo da je malo što važnije od zdravlja i sreće vašeg ljubimca, i zato sva naša hrana koju su formulirali PURINA® stručnjaci pruža 100% hranjivih tvari potrebnih kućnim ljubimcima da ostanu zdravi sada i ubuduće.

Za više informacija o pojedinom brendu kliknite na logotip željenog brenda s našeg popisa.


Purina Felix Logo
X

FELIX®

Kako biste zadovoljili potrebe svojeg omiljenog nestaška, otkrijte široki asortiman neodoljivih FELIX® proizvoda; ukusnih obroka koji izgledaju kao da ste ih sami pripremili i koji dolaze u očaravajućim kombinacijama ukusnih iznenađenja, poput slasnih želea i umaka, koji će oduševiti osjetila vaše mačke! FELIX® prepoznaje dobru stvar kada ju vidi te, kao i sve ostale pametne mace, zna kako je dobiti!

Felix Banner
Gourmet Logo
X

GOURMET®

GOURMET® asortiman proizvoda stvoren je kako bi zadovoljio najviše standarde okusa i užitka te kako bi se svidio mačkama koje vole samo najfinije stvari u životu. Napravljeni kako bi pružili širok izbor tekstura i okusa u tri asortimana – Gold, Perle i Mon Petit – svi proizvodi dostupni su u praktičnim pakiranjima, primjerenim za jedan obrok.

Gourmet Banner
PURINA® VETERINARY DIETS®
X

PURINA® VETERINARY DIETS®

PURINA® PRO PLAN® Veterinary Diets je asortiman specijalizirane hrane za kućne ljubimce, namijenjene psima i mačkama, koja pomaže veterinarima da prehranom riješe niz zdravstvenih tegoba.

PURINA® VETERINARY DIETS®
FELIX POSLASTICE logo
X

FELIX POSLASTICE

Kada su u pitanju ukusne poslastice, pametne mace uvijek biraju FELIX®! Izbor slasnih kombinacija okusa, zabavnih tekstura i zaigranih oblika FELIX® poslastica savršen je način na koji da još više nestašnih trenutaka zajedno provedete. Budući da svaka vrećica sadrži vitamine i omega-6 masne kiseline, a pametne mace trebaju živjeti sretno i zdravo, možete se osjećati zadovoljno što im dajete FELIX® poslastice.

FELIX POSLASTICE
Purina One®
X

PURINA ONE®

Posebno formulirana kako bi u potpunosti zadovoljila prehrambene potrebe mačaka, PURINA ONE® potpuna hrana za mačke prilagođena je različitim životnim fazama i stilovima života mačaka. Zahvaljujući naprednoj i posebno prilagođenoj BIFENSIS® formuli u PURINA ONE® hrani, u samo 3 tjedna možete primijetiti vidljivu razliku u zdravlju vaše mačke.

Purina One®
PURINA® PRO PLAN®
X

PURINA® PRO PLAN®

PURINA® PRO PLAN® nudi niz naprednih, potpunih i uravnoteženih formula koje pružaju odličnu prehranu sa znanstveno dokazanim prednostima koje podržavaju dug i zdrav život. Koristeći moć znanosti, PURINA® PRO PLAN® pomaže vlasnicima da svojim ljubimcima pruže optimalnu prehranu. Za nas je prehrana temelj optimalnog zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca.

Purina Pro Plan hrana za mačke I pse
FRISKIES
X

PURINA® FRISKIES®

Otkrijte čitav Friskies asortiman, za zdraviju i sretniju mačku.

FRISKIES
X

Felix®
X

FELIX LeGhiottonerie sa piletinom i paradajzom
X

FELIX LeGhiottonerie sa jagnjetinom
X

Felix LeGhiottonerie sa piletinom
X

Felix LeGhiottonerie sa lososom
X

FELIX LeGhiottonerie sa govedinom
X

FELIX LeGhiottonerie sa tunom
X

Felix Sensations sa piletinom i šargarepom u želeu
X

Felix Sensations sa lososom i škampima u želeu
X

Felix LeGhiottonerie Multipack sa lososom i sa tunom
X

Felix LeGhiottonerie Multipack sa govedinom i šargarepom, sa piletinom i paradajzom 4x100g
X

Felix Junior Multipack sa piletinom i sa govedinom
X

Felix Sensations sa govedinom u želeu i sa piletinom u želeu
X

Felix Sensations Multipack sa lososom u želeu i sa pastrmkom u želeu
X

Felix Party MIX Original
X

Felix Party MIX Grill
X

FELIX Party Mix Ocean MIX