Vaš ljubimac, naša strast.
Friskies Cat Food
Friskies
Discover FRISKIES:

Zašto da koristite Friskies®?​

Ima više razloga zašto se Friskies® koristi više od 50 godina. Svaki naš proizvod je...​

  • 100% kompletna i balansirana hrana za ljubimce za zdrave i srećne mačke i pse.
  • Garantovani vrhunski ukus za svakodnevno uživanje.
  • Prilagođen veličini i životnoj fazi vašeg ljubimca za najbolju prehranu.

Friskies® 5 obećanja za srećan i zdrav život

Obavezali ste se onog dana kada ste kući doveli svog psa/mačku. Obećali ste da ćete im omogućiti da budu srećni i zdravi do kraja života. Zato smo i mi dali svojih 5 obećanja – Friskies® 5 obećanja. Koristimo decenije znanja i stručnosti da od prvog dana i uvek vašoj mački/psu pružimo hranu koja je istovremeno ukusna i 100% kompletna i uravnotežena.

Friskies Pas
Za pse
Otkrijte Friskies za pse
Vi i vaš pas imate specijalnu vezu i pas je bitan član svake porodice. Da bi vaš pas uvek bio srećan i zdrav. Friskies® hrana za pse je formulisana tako da sadrži 100% kompletne i balansirane ishrane koja im je potrebna u liniji ukusnih recepata koje vole kako bi mogli da vas iznenađuju i oduševljavaju svakog dana još puno godina.
Friskies мачка
Za mačke
Otkrijte Friskies za mačke
Ličnost vaše mačke donosi nešto veoma specijalno vašem domu. Da bi vaša mačka uvek bila srećna i zdrava, Friskies® hrana za mačke je formulisana tako da sadrži 100% kompletne i uravnotežene ishrane koja im je potrebna u liniji ukusnih recepata koje vole kako bi mogli da vas iznenađuju i oduševljavaju svakog dana još puno godina.