Vaš ljubimac, naša strast.
Đumbir mačka i čokoladni labrador su sedeli na hrani vlasnika

Naši dobrotvorni partneri

Ponosni smo što podržavamo vodeće dobrotvorne organizacije koje dele naše vrednosti, od organizacija za zaštitu kućnih ljubimaca do onih koje promovišu kućne ljubimce kao praktične i terapeutske pratioce za ljude.

U Purini, naša strast prema kućnim ljubimcima, kao i naša posvećenost da pomognemo vlasnicima kućnih ljubimaca punim ljubavi da svojim ljubimcima daju sve što im je potrebno da ostanu zdravi i srećni, daleko prevazilazi naše proizvode.

To vidimo i kao svoju odgovornost da negujemo i podržavamo vredne ciljeve, da promovišemo najviše standarde nege kućnih ljubimaca, da sprečimo okrutnost i da svoje znanje i iskustvo podelimo sa drugima.

Ponosni smo što na različite načine podržavamo vodeće dobrotvorne organizacije koje dele naše vrednosti, od organizacija za zaštitu kućnih ljubimaca do onih koje promovišu kućne ljubimce kao praktične i terapeutske pratioce za ljude. Naša filozofija je da sarađujemo sa ključnim dobrotvornim partnerima na stvaranju programa koji donose stvarne, opipljive koristi za kućne ljubimce i ljude koji ih vole.

Saznajte više o naša tri glavna dobrotvorna partnera ovde.

Zaštita mačaka

Purina više od 35 godina podržava Cats Protection, najveću britansku dobrotvornu organizaciju za zaštitu mačaka. Izuzetno smo ponosni na dugo partnerstvo koje smo stvorili da bismo podržali mačke o kojima oni brinu i da bismo pomogli dobrotvornoj organizaciji u njihovoj viziji – svetu u kome se prema svakoj mački postupa s ljubaznošću i sa razumevanjem njenih potreba. Više o njihovom radu možete saznati ovde.

  Deo naše stalne podrške uključuje:

  • Godišnju donaciju koju dobrotvorna organizacija koristi za brigu o mačkama i za troškove smeštaja u domove za ukupno oko 40.000 mačaka kojima Cats Protection svake godine pronalazi dom – uključujući hranjenje, negu, sve veterinarske troškove i potrebe za rehabilitacijom. Donacija takođe može podržati šire dobrotvorne ciljeve i/ili operativne troškove organizacije Cats Protection.

  • Razmenu znanja i stručnosti kako bismo zajednički ostvarili najveći pozitivan uticaj na mačke gde god one bile.

  • Sponzorstvo događaja National Cat Awards; to je ceremonija koja prepoznaje i nagrađuje posebne mačke iz cele zemlje. Fantastične priče koje su dobile nagrade su razlog zašto smo tako ponosni što ih podržavamo – one slave i pokazuju posebnu vezu između ljudi i njihovih ljubimaca – nešto što je u srcu svih nas u Purini.

  DSPCA

  DSPCA (Dublin Society for Prevention of Cruelty to Animals) je najstarija dobrotvorna organizacija za životinje Republike Irske.   Svake godine spasava i brine o životinjama širom Irske koje su napuštene ili izložene zlostavljanju i zanemarivanju.

  Purina ponosno podržava ovo udruženje više od 10 godina, a neki od načina na koje ih podržavamo uključuju:

  • Obezbeđivanje hrane za spasene mačiće, mačke, štence i pse u njihovom centru za spasavanje i pronalaženje doma i više od 1000 kućnih ljubimaca koji svake godine prolaze kroz njihov program hraniteljstva.
  • Podrška različitim događajima prikupljanja sredstava i informisanja koje udruženje održava u zajednici tokom cele godine, uključujući Veliku šetnju irskih pasa i City PET-ACULAR.

  Više o njihovom radu možete saznati ovde (link – https://www.dspca.ie/).

  Više o njihovom radu možete saznati ovde

  Canine Partners

  Canine Partners je dobrotvorna organizacija za pse pomagače koja obučava pse da podržavaju i pomažu osobama sa fizičkim invaliditetom radi veće nezavisnosti i boljeg kvaliteta života. Svaki pseći partner pažljivo je usklađen sa potrebama i životnim stilom tih ljudi, bez obzira na to koliko je izazovan. Njihova veza je zaista bezuslovna i jedinstvena, i donosi mnoge koristi za mentalno zdravlje. Psi su obučeni da pomažu u svakodnevnim zadacima kao što su otvaranje i zatvaranje vrata, vađenje veša iz mašine za pranje veša, podizanje ispuštenih predmeta, pritiskanje dugmadi i prekidača i pomoć u hitnim slučajevima – često pružajući spas.

  Purina je veoma ponosna što podržava Canine Partners više od 20 godina, što uključuje:

  • Godišnju donaciju za pomoć dobrotvornoj organizaciji da bi finansirala obuku i hranjenje pasa.

  • Sponzorisanje uniformi osoblja.

  • Podržavanje dobrotvorne organizacije na raznim događajima prikupljanja sredstava u zajednici širom zemlje.

  Više o radu organizacije Canine Partners možete saznati ovde.

  Bigl je sedela u krilu vlasnika dok je radila
  Naš uticaj
  Kućni ljubimci na poslu
  Želimo da pomognemo da radna mesta pogodna za kućne ljubimce budu dostupna svima.
  Žena drži Mačku
  Naš uticaj
  Naše obaveze
  Posvećeni smo poboljšanju života kućnih ljubimaca i onih koji ih vole, zbog čega smo preuzeli 10 obaveza koje ćemo ostvariti do 2023.
  CES team

  Obratite nam se

  Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima – velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo glupa. Stupite u kontakt sa nama direktno u bilo koje vreme i na bilo koji način. Naše linije su otvorene od 9 do 17 časova, od ponedeljka do petka.