Vaš ljubimac, naša strast.
Purina One
Purina One®
Napredna prilagođena ishrana za potrebe vaše mačke.

Naša stručnost

Kombinovanje godina inovacije u oblasti nege ljubimaca sa stručnošću u nutricionizmu nam omogućava da vam pružimo veliki izbor proizvoda koji su namenski razvijeni da ispune potrebe vaše mačke. Od suve hrane do vlažnih obroka, Purina ONE® Bifensis®, naš kompletan asortiman hrane za mačke je pripremljen od ukusnih visokokvalitetnih sastojaka. Tako da joj svaka granula pruža svakodnevnu kompletnu ishranu za vidljivo zdravlje, danas i sutra.

Znate da mačke imaju prirodnu sposobnost ravnoteže. Međutim, da li ste znali da je uravnoteženi mikrobiom u crevima ključan za njihovo opšte zdravlje i dobrobit? Napredna ishrana Purina ONE® Bifensis® pomaže u zaštiti mikrobioma u crevima vaše mačke i osnažuje njen imunski sistem. A kada je zdrava iznutra, to se vidi spolja.

Saznajte više

Otkrijte prilagođeni asortiman za potrebe svoje mačke

Naša Bifensis® Formula

Asortiman suve hrane koja je specijalno formulisana za ispunjavanje potreba vaše mačke u svim životnim fazama i načinima života. Purina ONE® Bifensis® je jedinstvena hranljiva formula koja sadrži cikoriju – prebiotik koji balansira dobre i loše bakterije u crevima i laktobacil – dobru bakteriju za koju je naučno dokazano da ojačava imunski sistem iznutra. A kada je zdrava iznutra, to se vidi spolja.

Vlažni obroci

Zahvaljujući svojoj nutritivnoj formuli, naš asortiman vlažne hrane predstavlja ukusan način da održite mikrobiom u crevima svoje mačke i njeno zdravlje.

Otkrijte prilagođeni asortiman za potrebe svoje mačke

Upotreba pristupa ravnoteže mase u smanjivanju plastičnog otpada

Smatramo da smo odgovorni da smanjimo zavisnost od nereciklirane plastike u proizvodnji svoje ambalaže. Ravnoteža mase nam omogućava da pratimo količinu reciklirane plastike i da je zatim mešamo s novom nerecikliranom plastikom kako bismo kreirali novu ambalažu. Tako nam pomaže da smanjimo količine plastičnog otpada i doprinesemo cirkularnoj ekonomiji.

Počnite danas i vidite razliku od 1. NEDELJE

Vidljivo poboljšanje zdravlja vaše mačke za samo 3 nedelje.
Odličan apetit od 1. dana.
Povišeni nivoi energije i vitalnost od 1. nedelje.
Bolja probava i uravnotežen mikrobiom u crevima od 2. nedelje.
Zdravo krzno i oči od 3. nedelje.
Možete da krenete... započnite izazov od 3 nedelje danas. I oduševite se razlikom.

Mešovita prehrana: Mešavina kojoj možete verovati

Ako svojoj mački dajete Purina ONE® suvu i Purina ONE® hranu, možete joj pružiti ishranu kojoj verujete i ukus koji će obožavati. Purina ONE®, mešavina kojoj možete verovati.

Purina ONE logo

Povezani članci

7 minuta čitanja

Porađanje i rađanje kod mačaka

5 minuta čitanja

Zašto moja mačka kašlje?

3 minuta čitanja

Čipovanje vaše mačke