Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vaš ljubimac, naša strast.
Pas i mačka u krilu vlasnika

Ko smo mi

Stvaramo bogatije živote za kućne ljubimce i ljude koji ih vole.

Verujemo da kada se ljudi i kućni ljubimci povežu, život postaje bogatiji.

To je osećaj koji je činio deo našeg poslovanja kroz vreme i koji je zaista oživeo kroz brend PURINA® koji je Vilijam H. Danfort stvorio 1904. godine.

Ovo uverenje je sada u srcu svega što radimo i proizvoda koje proizvodimo širom sveta.

Otkrijte još

Žena i pas za laptopom
O nama
Naša priča, svrha i ljudi
Stvaranje bogatijih života za kućne ljubimce i ljude koji ih vole je ono što radimo najbolje i razlog zbog kojeg postojimo.
Žena mazi mačku
Hranjenje i ishrana
Naša filozofija ishrane
Sa našim snažnim globalnim timom PURINA® kojeg čini 500 nutricionista, naučnika, veterinara i stručnjaka za ponašanje životinja, na misiji smo da podignemo lestvicu za ishranu kućnih ljubimaca.
Sastojci
Hranjenje i ishrana
Svaki sastojak ima svrhu
Biramo samo sastojke za hranu za pse i mačke koji pomažu vašem ljubimcu da živi najbolji mogući život.
Institut Purina i inovacije
Naša nauka
Institut Purina i inovacije
Od svog osnivanja, Purina je pionir u inovacijama u ishrani sa ciljem da pomogne psima i mačkama da žive bolje i duže.
Macka
Za vas pripremio
Pro Plan

Veliki napredak u kontroli mačjih alergena

Verujemo da ništa ne bi trebalo da stoji između vas i vaše mačke. Čak ni mačji alergeni. Otkrijte razliku koju bi naš asortiman Pro Plan® Liveclear® mogao da učini u vašoj rutini kontrole alergena – da biste vi i vaša mačka bili bliskiji.

Čovek i pas trče po plaži
Naš uticaj
Naš uticaj
Od dovođenja kućnih ljubimaca na radno mesto i stremljenja ka budućnosti bez otpada, do podrške lokalnim dobrotvornim partnerima i organizacije godišnje dodele nagrada BetterwithPets, fokusirani smo na ispunjenje naših obaveza prema kućnim ljubimcima i njihovim porodicama, zajednicama i okruženju u kojem poslujemo.
Vaša pitanja su važna

Vaša pitanja o našim proizvodima, poslovanju i uticaju na planetu su nam važna, jer verujemo da transparentnost može osnažiti potrošače da donose odluke koje su još bolje potkrepljene.

Naši brendovi

Ponosni smo što proizvodimo najpopularnije i najpouzdanije brendove hrane za kućne ljubimce u Velikoj Britaniji. Kontinuirano radimo na unapređenju nauke o zdravlju i ishrani kućnih ljubimaca. Neka vaš ljubimac bude srećan, zdrav i jak uz Purinu.

CES team

Obratite nam se

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima – velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo glupa. Stupite u kontakt sa nama direktno u bilo koje vreme i na bilo koji način. Naše linije su otvorene od 9 do 17 časova, od ponedeljka do petka.