Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vaš ljubimac, naša strast.
Čovek i pas trče po plaži

Naš uticaj

Posvećeni smo omogućavanju zdravijeg i srećnijeg života za ljude i njihove ljubimce, pomažemo razvoj naprednih zajednica i upravljamo resursima za budućnost.

Pejzaž infograpic

Gde vršimo uticaj

Pojedinci, porodice i kućni ljubimci

Svaki vlasnik kućnog ljubimca želi da njegov ljubimac uživa dug, zdrav i srećan život. Kao vodeća kompanija za brigu o kućnim ljubimcima, stalno nastojimo da podignemo standarde ishrane, zdravlja i dobrobiti kućnih ljubimaca.

Zajednice

Pošto verujemo da veza između kućnih ljubimaca i čoveka nudi mnoge prednosti, svakodnevno uzdižemo ulogu kućnih ljubimaca u društvu, stvarajući opipljiva rešenja za stvaranje bogatijeg života za kućne ljubimce i ljude koji ih vole

Planeta

U saradnji sa našim partnerima i zainteresovanim stranama, radimo na održivom korišćenju prirodnih resursa i težimo nultom uticaju na životnu sredinu u našim operacijama."

Otkrijte još

Žena drži Mačku
Naš uticaj
Naše obaveze
Posvećeni smo poboljšanju života kućnih ljubimaca i onih koji ih vole, zbog čega smo preuzeli 10 obaveza koje ćemo ostvariti do 2023.
Mačka od đumbira kod veterinara
Naš uticaj
Naši dobrotvorni partneri
Ponosni smo što podržavamo vodeće dobrotvorne organizacije koje dele naše vrednosti, od organizacija za zaštitu kućnih ljubimaca do onih koje promovišu kućne ljubimce kao praktične i terapeutske pratioce za ljude.
Žena sa beagleom radi na laptopu
Naš uticaj
Kućni ljubimci na poslu
Želimo da pomognemo da radna mesta pogodna za kućne ljubimce budu dostupna svima.
Bolja sa nagradom za kućne ljubimce žena sedela sa psom
Naš uticaj
Nagrada Better with Pets (Bolji sa kućnim ljubimcima)
Nagrada BetterwithPets je podrška društvenim inovatorima koji se fokusiraju na iskorišćavanje moći veze između kućnog ljubimca i čoveka zarad zdravlja i dobrobiti društva
Održivost

Težimo budućnosti bez otpada i globalno smo se obavezali da će do 2025. 100% naše ambalaže biti višekratno upotrebljivo ili reciklirano.

Upoznajte kompaniju Purina

Pas i mačka u krilu vlasnika
Upoznajte kompaniju Purina
O nama
Verujemo da kada se ljudi i kućni ljubimci povežu, život postaje bogatiji. Ovo uverenje je sada u srcu svega što radimo i proizvoda koje proizvodimo širom sveta.
Žena i pas na laptopu
Upoznajte kompaniju Purina
Vaša pitanja su važna
Vaša pitanja o našim proizvodima, poslovanju i uticaju na planetu su nam važna, jer verujemo da transparentnost može osnažiti potrošače da donose odluke koje su još bolje potkrepljene.
CES team

Obratite nam se

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima – velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo glupa. Stupite u kontakt sa nama direktno u bilo koje vreme i na bilo koji način. Naše linije su otvorene od 9 do 17 časova, od ponedeljka do petka.