Vaš ljubimac, naša strast.
Pronalaženje kućnog ljubimca

Pronalaženje kućnog ljubimca

Dobiti novog ljubimca je uzbudljivo! Bilo da vam je potrebna pomoć u pronalaženju prave rase ili imena, razumevanju troškova i koristi, ili odlučivanju da li da usvojite ili kupite, imamo mnogo stručnih saveta.

Uzmi psa

Kao i kod svih važnih odluka, obavljanje domaćeg zadatka pre nego što dobijete novo štene obezbediće vam da odaberete pravog psa za vas i vaš životni stil.

Uzmi mačku

Odluka o kupovini nove mačke može izazvati mnoga pitanja. Koju rasu želite? Možete li da se nosite sa izazovima bezobraznog mačića ili bi mirnija starija mačka bolje odgovarala vašem načinu života?

Pas skače u vazduh
Priprema se
Najbolja imena pasa
Ako tražite pravu hranu za mačke za svog krznenog prijatelja, imamo ponešto za svakoga. Od suve do mokre hrane, za mačiće do zlatnih obroka i kompletnih obroka do posebnih dijeta, pregledajte naš asortiman da biste pronašli nešto savršeno za sebe.
Mačka gleda u kameru
Priprema se
Najbolja imena za mačke
Kada je u pitanju briga o vašoj mački, trebalo bi da dobijete informacije od stručnjaka. Da biste videli šta Purina ima da kaže o ishrani, ponašanju, razvoju, zdravlju i još mnogo toga, istražite naše članke u nastavku.

Otkriti više

Psi su sedeli i gledali u suprotnim pravcima
Vaš savršen spoj
Vrste pasa i vodiči
Različite vrste pasa imaju različite potrebe, pa bilo da tražite goniča ili tragača, pse manjih rasa ili terijera, imamo savete koji će vam pomoći da pronađete svog savršenog psa.
Pas gleda u vlasnika
Vaš savršen spoj
Pasmine pasa
Uz toliko mogućnosti izbora, pronalaženje vašeg savršenog psećeg pratioca može izgledati zbunjujuće. Naš test za odabir rasa može uskladiti vaš životni stil sa njihovim potrebama ili ih sve pogledajte u našoj biblioteci rasa.
Smeđe i crvena tabbi mačke sede na sofi
Purina stručnost
Vrste mačaka i vodiča
Tražite mačku za porodicu? Da li ste spremni da pronađete crnu mačku ili vam je potrebna hipoalergena rasa? Naši vodiči će vam pomoći da pronađete savršenu kombinaciju.
Dve mačke su sedele na sofi
Purina stručnost
Rase mačaka
Imati mačku je velika nagrada, ali je i velika odgovornost. Saznajte koja rasa odgovara vašem jedinstvenom načinu života danas pomoću našeg selektora rasa ili pregledajte našu biblioteku rasa.
CES team

Obratite nam se

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima – velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo glupa. Stupite u kontakt sa nama direktno u bilo koje vreme i na bilo koji način. Naše linije su otvorene od 9 do 17 časova, od ponedeljka do petka.