Vaš ljubimac, naša strast.
Mačka gleda unazad preko ramena

Naša nauka

Istorija inovacija tokom godina.

Purina fokus na nauku o ishrani kućnih ljubimaca i kako ona može da igra moćnu ulogu u zdravlju kućnih ljubimaca traje skoro čitav vek, a naša otkrića su redefinisala standarde u ovom sektoru.

Iako nikada nije bilo lakše pronaći informacije o ishrani kućnih ljubimaca, pronalaženje pouzdanih informacija može biti teško. Tako je 2018. Purina pokrenula Institut Purina – globalni glas koji deli nauku o ishrani sa veterinarskim stručnjacima i liderima u svetu nauke kako bi pomogao kućnim ljubimcima da žive bolje i duže.

Institut Purina deli revolucionarna istraživanja od više od 500 Purininih naučnika i stručnjaka za negu kućnih ljubimaca, koji rade u širokoj mreži od osam istraživačko-razvojnih objekata širom sveta. Purinin tim za istraživanje i razvoj je bez premca po svojoj veličini i obuhvata širok spektar specijalnosti, uključujući nutricioniste, veterinare, bihevioriste, imunologe, hemičare, molekularne biologe, naučnike za hranu, stručnjake za ukus i stručnjake za genomiku i bioinformatiku.

 

Veoma smo posvećeni svemu ovome. Nikad nismo gotovi. Nikada nismo dovoljno naučili i nikada ne možemo dovoljno znati. Stoga se stalno trudimo da poboljšamo dobrobit kućnog ljubimca.

Dan Smith, potpredsednik i globalni šef istraživanja i razvoja. Nestle Purina.

Biti deo Nestlé-a, najveće svetske kompanije za hranu i ishranu, donosi mnoge mogućnosti za istraživanje veza između zdravlja kućnih ljubimaca i ljudi. Deleći stručnost među našim naučnim timovima, Institut Purina je već uspeo da primeni ključna saznanja u oblastima kao što su probiotici i kognitivni pad.

Da biste saznali više o vrhunskom radu Purine i istražili ogromnu količinu naučnih resursa dostupnih preko Instituta Purina, posetite www.purinainstitute.com

Naše naučno nasleđe

CES team

Obratite nam se

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima – velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo glupa. Stupite u kontakt sa nama direktno u bilo koje vreme i na bilo koji način. Naše linije su otvorene od 9 do 17 časova, od ponedeljka do petka.