Vaš ljubimac, naša strast.
Pro Plan cat
Pro Plan
Every PRO PLAN diet is guaranteed to provide 100% of the essential nutrients that your cat needs and loves.

Verujemo da je dobra ishrana za vašu mačku važan korak ka zdravijem i dužem životu.

Zato je Pro Plan bitan izbor u izboru ishrane vaše mačke.

Više od 90 godina naučnici kompanije Purina tragaju za inovativnim novim načinima produženja života mačaka i pasa kroz snagu ishrane. Asortiman PURINA® PRO PLAN® razvijen je kako bi vlasnicima kućnih ljubimaca širom sveta pružio njihova najnovija otkrića. S obzirom na to da verujemo da je prava hrana polazna tačka za optimalno zdravlje, svaka Purina ishrana garantuje 100% esencijalnih nutrijenata potrebnih vašem ljubimcu. A našim PURINA® PRO PLAN® dijetama čak nadmašujemo ovu izvrsnu nutritivnu osnovu.

PURINA PRO PLAN STERILISED
Za vas pripremio
Pro Plan

Otkrijte PURINA PRO PLAN STERILISED

Nakon što se mačka potpuno oporavi, važno je razmotriti prelazak s visokokalorične prehrane na niskokaloričnu dijetu održavanja, kao što je PURINA PRO PLAN STERILIZED, jer su sterilisane mačke izložene velikom riziku od debljanja.

Pro Plan mačići
Naša hrana
PRO PLAN Junior
Naš asortiman za mačiće posebno je napravljen od pažljivo izabranih sastojaka za visokokvalitetnu ishranu i izvrstan ukus.
PRO PLAN NutriSavour
Naša hrana
PRO PLAN NutriSavour
Otkrijte sada Pro Plan Nutrisavour proizvode razvijene s ljubavlju i brigom za vašu mačku. Vlažna hrana za zdrave mačke.
Pro plan cat
Naša hrana
PRO PLAN za sterilisane mačke
Formula je posebno razvijena kako bi pomogla sterilisanim mačkama da ostanu zdrave u odrasloj dobi.
Pro plan cat senior
Naša hrana
PRO PLAN za posebne potrebe
Prilagođavanjem određenih nivoa nutrijenata kako bi se zadovoljile precizne potrebe različitih kućnih ljubimaca u svakoj fazi njihovog života, linija PURINA PRO PLAN pruža optimalnu ishranu i omogućava vlasnicima da svojim ljubimcima pruže stvarne zdravstvene dobrobiti koje podržavaju dugoročnu dobrobit.

Otkrijte ponudu proizvoda:

Naučno zasnovana ishrana igra važnu ulogu u pomaganju kućnim ljubimcima da žive duže i zdravije

Ponosni smo na to što smo pioniri u naučnom istraživanju usmerenom na poboljšanje zdravlja kućnih ljubimaca. I želimo vam pomoći da otkrijete kako naša nauka može puno pomoći u životu vašeg ljubimca. U ovom odeljku ćemo objasniti šta radi naš tim za inovacije i šta je Institut Purina. Takođe ćemo vam pružiti naučno gledište o uobičajenim pitanjima kao što su: zašto preporučujemo mešovitu ishranu vašeg ljubimca ili kako izračunati broj kalorija koje su potrebne vašem ljubimcu svakog dana.

PRO PLAN Veterinary Diets za mačke

Asortiman PRO PLAN Veterinary Diets pomaže profesionalnim veterinarima da obezbede odgovarajuću ishranu mačkama s različitim stanjima ili zdravstvenim problemima.

Pro Plan logo

Povezani PRO PLAN članci

7 minuta čitanja

Saveti za ishranu mačaka

4 minuta čitanja

Karcinomi kože kod mačaka

6 minuta čitanja

Dovođenje mačeta u dom