Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vaš ljubimac, naša strast.
Ponosni na naše brendove

Ponosni smo na svoje brendove

Blistave oči, lepa dlaka i razigrana ličnost važni su znakovi da je vaš ljubimac zdrav. A sve počinje pravilnom ishranom. Zato neprestano radimo na unapređenju nauke o zdravlju i ishrani kućnih ljubimaca. Neka vaš ljubimac bude srećan, zdrav i jak uz Purinu.

Brendovi proizvoda za mačke

felix cat
Felix
Da biste zadovoljili potrebe naših nestašnih nevaljalaca, otkrijte neodoljivu ponudu proizvoda Felix: ukusna jela koja izgledaju kao hrana koju ste možda sami skuvali sa senzacionalnim kombinacijama tekstura i ukusa da biste oduševili čula vaše mačke: ukusni želei, sosevi, pa čak i hrskavi prelivi! Pametne mačke bez sumnje dobijaju Felix-a.
gourmet cat
Gourmet​
Asortiman Gourmet izrađen je prema najvišim standardima ukusa i užitka kako bi se svideo mačkama s prefinjenim ukusom. Stvoren da ponudi široku paletu ukusa i tekstura u različitim rasponima – Gold, Perle, Mon Petit i Nature's Creations – sve pripremljeno u praktičnim pojedinačnim porcijama.
purina one cat
Purina One
Bez obzira na dob, vašoj će mački trebati hrana prilagođena njenim potrebama. Savetujemo vam da odaberete Purina ONE – nutritivno balansiranu hranu za mačke. Otkrijte naše stručne savete i Purina ONE preporuke za suvu i mokru hranu za mačke u nastavku. Od nege zuba, usne šupljine, do svega što treba da znate o nezi mačjeg krzna i još mnogo toga.
Friskies cat
Friskies za mačke
Po svojoj prirodi, mačke su fascinantna prisutnost u porodici, unoseći vitalnost u naše domove. Posebno za njih stručnjaci Purina® kreirali su Friskies® za mačke. Friskies® recepti napravljeni su bez dodatih veštačkih boja, aroma ili konzervansa kako bi se obezbedila zdrava hrana koja je potrebna svim mačkama.
proplan products
PRO PLAN za mačke
Stvoren od strane stručnih nutricionista i podržan/odobren od strane profesionalaca u industriji, asortiman PURINA® PRO PLAN® sastoji se od raznih recepata koji pokrivaju potrebe gotovo svake vrste mačke.
ppvd products
PRO PLAN Veterinary Diets
Asortiman PRO PLAN Veterinary Diets stvoren je kako bi pomogao veterinarima da mačkama pruže nutritivnu potporu za određena zdravstvena stanja. Personalizovana prehrana može da produži životni vek vaše mačke, ali i kvalitet života. Hrana je polazna tačka za optimalno zdravlje i dugoročno blagostanje.
cat chow
Cat Chow
PURINA CAT CHOW prirodno podržava izvanredne mačke s blagodetima koje pruža priroda. Vaša mačka je neverovatna. Kako bi se to podržalo, PURINA CAT CHOW dolazi s posebnom formulom s kvalitetnim belančevinama i prirodnim sastojcima. PURINA hrana za mačke bogata je piletinom i sadrži Naturium, specifičnu kombinaciju vlakana iz prirodnih izvora i prirodni izvor prebiotika koji poboljšavaju balans crevne mikroflore i doprinose zdravoj probavi.

Brendovi hrane za pse

purina one dog
Purina ONE Mini​
Mali psi imaju specifične prehrambene potrebe. Zato su stručnjaci iz Purine za njih kreirali specijalizovanu hranu. Purina ONE Mini hrana za pse je napredna vrsta hrane, posebno dizajnirana za malu usnu šupljinu malih pasa. Purina ONE Mini temelji se na hranjivoj recepturi za pse starije od 1 godine, bogata je belančevinama, s visokim nivoom antioksidansa za jak imunološki sistem i esencijalnim nutrijentima.
proplan products
PRO PLAN za pse
Svaki pas ima različite potrebe za ishranom, a one će se promeniti u različitim periodima života. Obroci u asortimanu PRO PLAN su stručno formulisani da zadovolje neke od ovih rastućih potreba. Primenom najsavremenije nauke, PRO PLAN može da pruži naučno dokazane prednosti koje pomažu u održavanju dobrobiti tokom celog života. Od ishrane koja podržava imuni sistem i recepata za superhranu, do veterinarske dijete i ishrane za podršku radu mozga, osetljivoj koži i varenju.
ppvd products
PRO PLAN Veterinary Diets
Asortiman PRO PLAN Veterinary Diets stvoren je kako bi pomogao veterinarima da psima pruže nutritivnu podršku za određena zdravstvena stanja. Personalizovana ishrana može da produži životni vek i kvalitet života vašeg psa. Hrana je polazna tačka za optimalno zdravlje i dugoročno blagostanje.
chow dog products
DOG CHOW
Kao i vi, verujemo da su najsrećniji i najzdraviji psi oni koji mogu slobodno da istražuju ​​svet, druže se i igraju onako kako bi to prirodno činili. PURINA stručnjaci, specijalizovani za ishranu i ponašanje pasa od 1926. godine, kreirali su PURINA DOG CHOW za njih. Kompletna i balansirana hrana s odabranim prirodnim sastojcima kao što su spanać, šargarepa, cikorija i celovite žitarice, sadrži Naturium, specifičnu kombinaciju vlakana iz prirodnih izvora i prirodni prebiotik.
Friskies za pse
Friskies za pse
Zavisno od veličine, dobi ili aktivnosti, vaš pas ima različite potrebe. Friskies VitaFit™ suva hrana dolazi s različitim receptima kako bi zadovoljila specifične zahteve. Za potrebe vašeg šteneta koje raste, odaberite liniju Junior. Ako imate malog psa, ponudite mu Mini meni. Asortiman Active kreiran je posebno za vrlo aktivne pse, a Friskies VitaFit™ Balance podržava zdravlje imunološkog sistema.
dentalife pas
Dentalife
Asortiman Dentalife Purina sadrži štapiće za pse koji su savršeni kada psu želite dati ukusnu poslasticu.​
Održavaju oralno zdravlje, porozna tekstura pomaže u masaži desni i osigurava savršeno čišćenje zuba, čak i u najteže dostupnim područjima.