Vaš ljubimac, naša strast.
Pas i mačka u krilu vlasnika

Saveti za negu kućnih ljubimaca

Purina ima odgovore na sva pitanja o vašim ljubimcima! Bilo da se radi o štenetu, mačiću ili starijem ljubimcu, problemima u ponašanju ili zdravstvenim problemima, naši stručnjaci pomažu kućnim ljubimcima da žive zdravo i srećno više od 85 godina.

Profesionalna briga za mačke

Što se tiče vaše mačke, trebalo bi da dobijete informacije o pravilnoj nezi od stručnjaka.

Pregledajte članke u nastavku da biste saznali šta Purina ima da kaže o ishrani, ponašanju, razvoju, zdravlju i drugim aspektima života mačaka.

Profesionalna briga za pse

Sastavni deo brige o psu je razumevanje njegovih potreba. Kontaktirajte sa Purina stručnjacima ako vam treba više informacija o ishrani, ponašanju, zdravlju ili obuci pasa. Pronađite naše najbolje savete u člancima u nastavku.

Otkriti više

Mačka sa veterinarom iza
Purina stručnost
Zdravlje i nega
Bez obzira na to da li imate problema sa varenjem, infekcijom uha, dosadnim parazitima ili brinete o trudnom ljubimcu, naši stručnjaci su tu da vam pomognu. Pregledajte našu obimnu kolekciju zdravstvenih članaka.
Pas koji čeka da se hrana daje u činiji
Purina stručnost
Hranjenje i ishrana
Ako želite da znate kada je pravo vreme da pređete sa hrane za štene/mačiće na hranu za odrasle pse/mačke ili se pitate koliko često treba da hranite svog ljubimca, imamo sve odgovore. Istražite naše članke o hranjenju i ishrani.
Mačka i pas se igraju igračkama
Purina stručnost
Ponašanje i obuka
Ponašanje kućnog ljubimca može varirati od smešnog i misterioznog do ozbiljnih poremećaja. Istražite naše članke da biste bolje razumeli svog ljubimca i naučili kako da ga dresirate i kada da kontaktirate stručnjaka.
CES team

Obratite nam se

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima – velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo glupa. Stupite u kontakt sa nama direktno u bilo koje vreme i na bilo koji način. Naše linije su otvorene od 9 do 17 časova, od ponedeljka do petka.