Vaš ljubimac, naša strast.
Beagle je sedeo na krilu vlasnika dok ona radi

Kućni ljubimci na poslu i Covid

Razmišljate da ponovo uvedete pse u svoju kancelariju? Otkrijte mere koje smo primenili i naše Purina vrhunske savete.​

Mi u Purini verujemo da su kućni ljubimci i ljudi bolji zajedno. Zato smo zalaganje za kućne ljubimce na poslu učinili jednom od naših 10 obaveza „Purina u društvu”.

Verujemo sada više nego ikada da kućni ljubimci na poslu igraju važnu ulogu tako što pomažu ljudima da upravljaju ravnotežom između svog poslovnog života i osete veliki uticaj koji kućni ljubimci mogu imati na radnom mestu.​

Uprkos ovim neuobičajenim trenucima, prilagodili smo naše politike kućnih ljubimaca na poslu kako bismo pse vratili u naše kancelarije bezbedno i u skladu sa vladinim smernicama.

Purinini vrhunski saveti za dobrodošlicu psima u kancelariju

Kancelarije uvode stroge higijenske politike i rekonfigurisane su kako bi održavale socijalnu distancu, pa se možda pitate koje mere morate da preduzmete da biste pse dočekali u kancelariji.

Od jula pilotiramo program vraćanja pasa u našu kancelariju u Getviku na ograničenoj osnovi i sada delimo praktične savete i ideje kako bismo pomogli drugim organizacijama i vlasnicima kućnih ljubimaca da iskoriste ono što smo naučili tokom ove probne faze.

Border Collie gleda kroz prozor
Ekspertiza kompanije Purina
Zabrinuti ste zbog anksioznosti usled odvajanja?
Mnogi od nas su poslednjih nekoliko meseci proveli kod kuće sa svojim četvoronožnim prijateljima. Ako ne možete da dovedete psa na posao, možda ste zabrinuti zbog anksioznosti usled odvajanja od kućnih ljubimaca. Naučite kako da olakšate svom psu da ostane sam kod kuće uz naše smernice.
Beagle za stolom sa Bonio kutijama
Kućni ljubimci na poslu
Zainteresovani ste za uspostavljanje programa Kućni ljubimci na poslu na svom radnom mestu?
Želimo da iskoristimo našu stručnost i omogućimo kućnim ljubimcima u našim kancelarijama da pomognu drugim kompanijama da učine isto. Ako ste zainteresovani da svoje radno mesto učinite prijatnim za kućne ljubimce, obratite nam se i mi ćemo vam pomoći!
CES team

Obratite nam se

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o kućnim ljubimcima – velika ili mala, zaista ozbiljna ili pomalo glupa. Stupite u kontakt sa nama direktno u bilo koje vreme i na bilo koji način. Naše linije su otvorene od 9 do 17 časova, od ponedeljka do petka.