Vaš ljubimac, naša strast.
Dva psa sede ispred poslovne zgrade

Savez kućnih ljubimaca na poslu

Dozvolite nam da vam pomognemo da vaša kancelarija bude prilagođena kućnim ljubimcima.

Ako ste voljni da pokrenete program Pets at Work u svojoj kompaniji i možda se čak pridružite savezu Pets at Work, biće nam drago da vam pomognemo.

Naše kancelarije za kućne ljubimce širom Evrope razlikuju se po veličini, broju zaposlenih, arhitekturi i radnoj kulturi. Ovo nam daje stručnost za implementaciju šeme Pets at Vork u veoma različitim okruženjima.

Jednostavno nam pošaljite e-pismo na pawallianceuk@purina.nestle.com

Navedite naziv svoje kompanije, veličinu, lokaciju i svoju poziciju – to će nam pomoći da vam se javimo uz prilagođeniju podršku.

Šta je savez Pets at Work?

Savez kućnih ljubimaca na poslu, koji je stvorio Nestle Purina, dobrovoljna je, neprofitna alijansa preduzeća koja su se udružila da bi olakšala vlasništvo kućnih ljubimaca, otvarajući svoja vrata psima. Naši članovi prepoznaju da kućni ljubimci imaju ogroman pozitivan uticaj na naše zdravlje i dobrobit, i oni služe kao primer drugim preduzećima koliko vredno može biti radno mesto prilagođeno kućnim ljubimcima.

Prednosti pridruživanja savezu Pets at Work

Članovi Alijanse kućnih ljubimaca na poslu dobijaju jedinstven pristup informacijama i podršku za implementaciju šeme u svojim kancelarijama od stručnjaka Nestle Purina Pets at Vork. Ovo može uključivati podršku za postavljanje pilota, dizajniranje objekata prilagođenih kućnim ljubimcima, sesije pitanja i odgovora, između ostalog.

Ko može postati član?

Svaka kompanija može besplatno da se prijavi za članstvo u Savezu kućnih ljubimaca na poslu sve dok je posvećena otvaranju vrata psima.