Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Vaš ljubimac, naša strast.
Dva psa su sedela u poslovnoj zgradi

Savez Kućni ljubimci na poslu

Dozvolite nam da vam pomognemo da vaša kancelarija bude prilagođena kućnim ljubimcima.

Ako želite da pokrenete program Kućni ljubimci na poslu u svojoj kompaniji i možda se čak pridružite savezu Kućni ljubimci na poslu, biće nam drago da vam pomognemo.

Naše kancelarije za kućne ljubimce širom Evrope razlikuju se po veličini, broju zaposlenih, arhitekturi i radnoj kulturi. Ovo nam daje stručnost za implementaciju šeme Kućni ljubimci na poslu u različitim okruženjima.

Jednostavno nam pošaljite e-pismo na pawallianceuk@purina.nestle.com

Navedite naziv svoje kompanije, veličinu, lokaciju i svoju poziciju – to će nam pomoći da vam se javimo uz prilagođeniju podršku.

Šta je savez Kućni ljubimci na poslu?

Savez Kućni ljubimci na poslu, koji je stvorila kompanija Nestlé Purina, je dobrovoljni, neprofitni savez preduzeća koja su se udružila da olakšaju vlasništvo nad kućnim ljubimcima, otvarajući svoja vrata psima. Naši članovi priznaju da kućni ljubimci imaju ogroman pozitivan uticaj na naše zdravlje i dobrobit, i služe kao primer drugim preduzećima koliko korisno može biti radno mesto prilagođeno kućnim ljubimcima.

Prednosti pridruživanja savezu Kućni ljubimci na poslu

Članovi saveza Kućni ljubimci na poslu dobijaju jedinstven pristup informacijama i podršci za implementaciju šeme u svojim kancelarijama od stručnjaka u programu Kućni ljubimci na poslu iz kompanije Nestlé Purina. Ovo može uključivati, između ostalog, podršku za postavljanje pilot programa, dizajniranje objekata prilagođenih kućnim ljubimcima, sesije pitanja i odgovora.

Ko može da postane član?

Bilo koja kompanija može besplatno da se prijavi za članstvo u savezu Kućni ljubimci na poslu sve dok je posvećena otvaranju vrata psima.