Ljubav prema kućnim ljubimcima

Mi u Purini smo posvećeni da pomognemo kućnim ljubimcima da žive duže, srećnije i zdravije zahvaljujući pravilnoj ishrani i nezi. Naša glavna odgovornost je da osiguramo bezbedne, ukusne i hranljive proizvode, koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i bezbednosti. Razumemo i delimo intenzivno osećanje ljubavi i poštovanja, koje vlasnici gaje prema svojim kućnim ljubimcima, pošto većinom i sami imamo kućne ljubimce. Stoga je u Purini dobrobit pasa i mačaka naš glavni prioritet i odgovornost, koju nikada nećemo dovesti u pitanje.

Briga o psima i mačkama u Centrima za brigu o kućnim ljubimcima

Purina drži Centre za brigu o kućnim ljubimcima radi boljeg razumevanja prirodnih sklonosti, nutritivnih potreba i ponašanja pasa i mačaka u vezi sa ishranom. Svi naši kućni ljubimci imaju imena, njima se svakom pojedinačno poklanja pažnja i oni uživaju poštovanje i ljubav dobro obučenog i brižnog osoblja. Socijalizacija i svakodnevna interakcija, koja podrazumeva obuku, igru u grupi i pristup igračkama, deo su programa obogaćivanja njihovih života.

Ishrana i studije o brizi i nezi mačaka i pasa

Purina je posvećena pravljenju hrane u kojoj psi i mačke uživaju, uz istovremeno obezbeđivanje ishrane koja održava njihovo zdravlje i dobrobit. Studije, kojima rukovodi Purina ili koje se vode za Purinu, doprinose znanju koje vodi ka unapređenju zdravlja i dobrobiti pasa i mačaka u čitavom svetu. Purina sprovodi samo one procedure koje su adekvatne za primenu na psima i mačkama kućnim ljubimcima i koje su u skladu sa standardima izvrsnosti u veterinarstvu. Mi ne učestvujemo niukakvim invazivnim istraživanjima, koja bi mogle da prouzrokuju povrede, bolesti ili oboljenja ili onima čiji je rezultat eutanazija pasa ili mačaka.