PURINA® - Stručnjak za prehranu

Experts in nutrition
   

Budući da smo i sami vlasnici i ljubitelji kućnih ljubimaca, mi u PURINA timu razumijemo koliko su oni važni u životima ljudi. Zato smo u potpunosti posvećeni razvijanju recepata koji će mačkama i psima svih uzrasta pomoći da budu sretni, zdravi i zadovoljni.

Kućni ljubimci naši su prijatelji puni ljubavi i članovi su naših obitelji, tako da je od iznimne važnosti da je hrana u kojoj tako neizmjerno uživaju bude dobra i za njihovo zdravlje. Naši recepti nisu samo ukusni, oni obiluju zdravim kombinacijama mesa, ribe, vitamina i minerala koji pružaju potpun i uravnotežen obrok.

Svjesni smo da je svaki kućni ljubimac različit i da svaki ima drugačiji ukus. Ne postoje dva ista psa ili mačke, a baš kao što svi oni imaju svoje jedinstvene osobnosti, također imaju i jedinstvene prehrambene potrebe. Upravo smo zato osmislili širok asortiman hrane za kućne ljubimce koji obuhvaća proizvode koji će zadovoljiti svakog psa i svaku mačku: od mačića do štenaca, od ljubimaca koji žive u kući do ljubimaca koji su uvijek vani, ljubimce koji su skotni i naše male prijatelje koje muče alergije ili imaju posebne prehrambene potrebe.

Zahvaljujući već više od 85 godina iskustva iza sebe i timu veterinara, nutricionista, prehrambenih znanstvenika i stručnjaka za ponašanja životinja, stručnjaci smo za prehrambene potrebe kućnih ljubimaca, a posvećeni smo kreiranju recepata koji su dobri za zdravlje, dobrobit i dugovječnost, kao i nepce naših prijatelja.