Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Felix Junior sa piletinom i sa govedinom 4x100g

Felix Junior sa piletinom i sa govedinom 4x100g

SASTAV
Felix Junior sa govedinom: Meso i prerađevine životinjskog porekla/porijekla* (20%, od čega govedina 4%), Ekstrakti biljnih proteina, Riba i riblje prerađevine, Prerađevine biljnog porekla/porijekla, Minerali, Različiti šećeri.
*komadići: 50% Meso i prerađevine životinjskog porekla/porijekla Felix Junior sa piletinom: Meso i prerađevine životinjskog porekla/porijekla* (20%, od čega piletina 8%), Ekstrakti biljnih proteina, Riba i riblje prerađevine, Prerađevine biljnog porekla/porijekla, Minerali, Različiti šećeri.
*komadići: 50% Meso i prerađevine životinjskog porekla/porijekla.

KUPI SADA

DODACI:

Nutritivni dodaci (100g):

UI/kg:

Vit. A: 1320;

Vit. D3: 185;

Vit. E: 200;

mg/kg:

Gvožđe - (II) – sulfat monohidrat: 16;

Kalcijumjodat anhidrovani: 0,47;

Bakar - (II) - sulfat pentahidrat: 1,2;

Mangan - (II) - sulfat monohidrat: 2,2;

Cinksulfat monohidrat: 23;

Taurin: 600.

Arome

HEMIJSKI SASTAV (100g):

Vlaga: 77,5%

Proteini: 13,5%

Sadržaj masti: 2,8%

Sirovi pepeo: 2,6%

Sirova vlakna: 0,8%


Felix
UPUTSTVO ZA HRANJENJE

Felix za mačiće je potpuni obrok što znači da ga ne treba mešati sa bilo kojom drugom hranom. Jednostavno ga izvaditi iz kesice i to je sve. Samo pratite uputstvo za hranjenje ispod za bilo koji neodoljivi ukus po Vašem izboru. Godine Kesica/dan 8-12 nedelja 3 do 3 1/2 u 2 -3 obroka ili po volji 12-26 nedelja 3 1/2 -4 u 2 obroka ili po volji 26-52 nedelja 4 kesice u 2 obroka po volji.Svako mače je drugačije u zavisnosti od nivoa aktivnosti i telesne kondicije, količina hrane i vreme za obrok mogu se prilagođavati. Servirati na sobnoj temperaturi.

Čista, sveža/svježa voda za piće treba da bude dostupna sve/svo vreme/vrijeme. Servirati hranu za Vaše mače uvek na istom mestu za svaki obrok kako ne bi bilo zbunjeno i ne uznemiravajte ga dok jede.

FELIX za mačiće je pogodan i za skotne mačke kao i one koje doje s obzirom da im je potrebna energija-bogata hrana kako bi se brinule za svoje mačiće.Posle 12 meseci Vaša mačka postaje odrasla i spemna da uživa u ukusnom asortimanu Felix-a za odrasle mačke.