Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Felix Junior sa piletinom i sa govedinom 4x100g

Felix Junior sa piletinom i sa govedinom 4x100g

SASTAV
Felix Junior sa govedinom: Meso i prerađevine životinjskog porekla/porijekla (od kojih govedine 4%), Ekstrakti biljnih proteina, Riba i riblje prerađevine, Minerali, Prerađevine biljnog porekla/porijekla, Različiti šećeri.
Felix Junior sa piletinom: Meso i prerađevine životinjskog porekla (od kojih piletine 4%), Ekstrakti biljnih proteina, Riba i riblje prerađevine, Minerali, Prerađevine biljnog porekla/porijekla, Različiti šećeri.

DODACI:

Nutritivni dodaci (100g):

UI/kg:

Vit. A: 1320;

Vit. D3: 185;

Vit. E: 200;

mg/kg:

Gvožđe - (II) – sulfat monohidrat: 49,1;

Kalcijumjodat anhidrovani: 0,73;

Bakar - (II) - sulfat pentahidrat: 4,7;

Mangan - (II) - sulfat monohidrat: 6,8;

Cink sulfat monohidrat: 87;

Tehnološki dodaci (mg/kg) - Kasija guma: 2400.

HEMIJSKI SASTAV (100g):

Vlaga: 75,0%

Proteini: 15,4%

Sadržaj masti: 3,6%

Sirovi pepeo: 2,5%

Sirova vlakna: 1,0%


Felix
UPUTSTVO ZA HRANJENJE

Felix za mačiće je potpuni obrok što znači da ga ne treba mešati sa bilo kojom drugom hranom. Jednostavno ga izvaditi iz kesice i to je sve. Samo pratite uputstvo za hranjenje ispod za bilo koji neodoljivi ukus po Vašem izboru. Svako mače je drugačije u zavisnosti od nivoa aktivnosti i telesne kondicije, količina hrane i vreme za obrok mogu se prilagođavati. Servirati na sobnoj temperaturi.

Čista, sveža voda za piće treba da bude dostupna sve vreme. Servirati hranu za Vaše mače uvek na istom mestu za svaki obrok kako ne bi bilo zbunjeno i ne uznemiravajte ga dok jede.

Felix za mačiće je pogodan i za skotne mačke kao i one koje doje s obzirom da im je potrebna energija-bogata hrana kako bi se brinule za svoje mačiće.Posle 12 meseci Vaša mačka postaje odrasla i spemna da uživa u ukusnom asortimanu Felix-a za odrasle mačke.