Žene sa mačkom


Otkrijte Purina ONE®

Naprednu ishranu prilagođenu potrebama vaše mačke


Naša ekspertiza

Kombinujući godine iskustva u inovacijama hrane za kućne ljubimce sa ekstertizom u ishrani donosimo vam asortiman proizvoda koji su dizajnirani da zadovolje potrebe vaše mačke, koji su ukusni i napravljeni od visokokvalitetnih sastojaka. Svaka granula će obezbediti potpunu i uravnoteženu ishranu za vidljivo zdravlje, danas i sutra.Poznato je da mačke imaju prirodnu sposobnost da budu u ravnoteži. Ali da li ste znali da je isbalansirana crevna flora suštinska za zdravlje i celokupnu dobrobit? Napredna ishrana Purina ONE® Bifensis® pomaže očuvanju crevne flore vaše mačke i jača njen imuni sistem. I kada je zdrava iznutra, to je vidljivo spolja.

Saznaj više

Otkrijte hranu prilagođenu potrebama vaše mačke

ph

Naša Bifensis® formula

Asortiman suve hrane specijalno dizajnirane da zadovolji potrebe vaše mačke u zavisnosti od starosti i stila života. Purina ONE® Bifensis® je jedinstvena nutritivna formula koja sadrži cikoriju -prebiotik koji uravnotežuje dobre i loše bakterije u crevima mačke i lactobacillus - korisnu funkcionalnu bakteriju koja naučno dokazano jača njen imuni sistem. A kada je mačka zdrava iznutra, to je vidljivo spolja.


Purina ONE BIFENSIS®je jedinstvena hranljiva formula sa korisnim funkcionalnim bakterijama.Njena dvostruka odbrambena formula deluje paralelno tako što iznutra pomaže izgradnji prirodnih antitela Vaše mačke a spolja održava zdravu kožu i dlaku.

 PURINA ONE® ADULT sa ukusom piletine, 200 g

PURINA ONE® JUNIOR sa ukusom piletine, 200g

 PURINA ONE® ADULT sa ukusom говедина, 450 g

 PURINA ONE® ADULT sa ukusom piletine, 800 g

PURINA ONE® INDOOR FORMULA sa ukusom ћурка, 200 g

 PURINA ONE® ADULT sa ukusom говедина, 800 g

 PURINA ONE® INDOOR FORMULA sa ukusom ћурка, 800 g

Otkrijte hranu prilagođenu potrebama vaše mačke


ph

Korišćenje "Mass Balance" pristupa za smanjenje plastičnog otpada

Verujemo da je naša odgovornost da pomognemo smanjenju plastičnog otpada dok proizvodimo naša pakovanja. "Mass Balance" nam pomaže da pratimo količinu reciklirane i nove plastike koja se koristi prilikom kreiranja pakovanja. Ovo nam pomaže da smanjimo količinu otpada i doprinesemo cirkularnoj ekonomiji.

Pogledajte ovde kako to radimoph

Počnite sada i vidite razliku od NEDELJE 1

Napravite vidljivu razliku u zdravlju vaše mačke, za samo 3 nedelje.
Bolji apetit od dana 1
Poboljšana energija i nivoi vitalnosti od prve nedelje
Bolje varenje i izbalansirana crevna flora od druge nedelje
Sjajnija dlaka i oči od treće nedelje
Započnite Tronedeljni izazov sada. I budite oduševljeni razlikom.

Saznajte više