Zdravlje i ishrana

Zdravlje i ishrana

Kako da Vaš pas bude srećan I zdrav

Održavanje Vašeg psa u dobroj formi

Alat za ocenu telesne težine

Volite Vašeg psa baš onakvog kakav jeste, tako da verovatno nećete biti suviše zabrinuti ako se ugoji kilo-dva. Ali, sa zdravstvenog aspekta, veličina je zaista važna!
SAZNAJTE VIŠE

Ocena telesne težine Vašeg psa

Vi znate da je Vaš pas jedinstven, ali da li znate da to važi i za način na koji iskorišćava nutrijente i energiju iz svoje hrane?
SAZNAJTE VIŠE

Kako da hranite Vašeg odraslog psa

Sad kada je Vaše sićušno štene potpuno odraslo, vreme je da kažete “doviđenja” formuli za bebe i kažete “zdravo” hrani za odraslog psa. To se obično dešava oko 12. meseca za male rase i oko 24. meseca za džinovske rase.
SAZNAJTE VIŠE

Prilagođavanje ishrane Vašeg psa

Svaki pas je različit, pa je korisno poznavati široku lepezu ponude specijalizovane hrane za pse, koja izlazi u susret svakoj posebnoj potrebi – od kontrolisanja težine, do rešavanja zdravstvenih smetnji.
SAZNAJTE VIŠE

Zdrava izbalansirana hrana za pse

Da bi što je moguće duže bili zdravi, čili i aktivni, hrani Vašeg psa potreban je odgovarajući balans šest glavnih grupa nutrijenata: proteina, masti/ulja, vitamina, minerala, ugljenih hidrata i vode
SAZNAJTE VIŠE

Štetne supstance i hrana za pse

Postoji mnogo uobičajene hrane, kao i nejestivih supstanci, koje psi ne smeju da jedu, uključujući biljke koje su potencijalno otrovne. Neke od njih znate, ali za druge ćete se baš iznenaditi
SAZNAJTE VIŠE